Toimitusehdot

Tuotteet ja tilaaminen


Tilatessa tuotteita asiakkaana sitoudut aina voimassa oleviin toimitusehtoihin. TUNIMOI pidättää oikeuden muuttaa toimitus- ja muita ehtoja milloin tahansa siitä erikseen asiakkaille ilmoittamatta.


Huom! Tarrat eivät sovellu alle 3-vuotiaille. Sisältää pieniä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran.


Obs! Dekaler är inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller små delar som kan orsaka kvävning.Tilaukset verkkokaupasta


Henkilötietojen antaminen on edellytys tilausten tekemiselle TUNIMOI:n verkkokauppapalvelusta. Eli sinun on asiakkaana hyväksyttävä TUNIMOI:n Tietosuojaselosteen ehdot, jotta voit käyttää TUNIMOI:n verkkokauppapalveluita ja tehdä tilauksen.


Hyväksymällä nämä toimitusehdot, Käyttäjä vahvistaa, että on lukenut ja ymmärtänyt TUNIMOI:n verkkokauppapalvelun Tietosuojaselosteen ja sen ehdot ja hyväksyy ne osana näitä toimitusehtoja. Käyttäjä suostuu siihen, että hänen henkilötietojaan tallennetaan ja käsitellään Tietosuojaselosteessa mainitulla tavalla ja tarkoituksiin.


Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tuotteiden hinnat näkyvät tuotekuvauksissa. Hintoihin lisätään toimituskulut sekä mahdollinen pienlaskutuslisä (kts. Pienet tilaukset kohta), jotka näkyvät verkkokaupassa ennen tilauksen maksamista.


Tilatessaan tuotteita asiakas saa tiedot tilauksen maksamista varten. Tilaus tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan käyttäen viitenumeroa siten, että maksusuoritus näkyy TUNIMOI:n tilillä, ennen kuin tilaus otetaan työn alle. Mikäli et ole rekisteröitynyt käyttäjä, ota maksutiedot tilauksen yhteydessä ylös tilauksen maksamista varten tai maksa saman tien ennen tilauksen hyväksymistä. Rekisteröityneet käyttäjät näkevät myös tiedot tilauksen maksamista varten jälkikäteen Tilaushistorian kautta.


Kaikki verkkokaupasta tilattavat tuotteet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiakas vastaa tilaukseen antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja virheettömyydestä. Huomioithan, että tilattaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti valmistettavia tuotteita, asiakkaalla ei ole normaalia Kuluttajalainsäädännön mukaista oikeutta peruuttaa tilausta (Kuluttajansuojalaki 6 luku (30.12.2013/1211, 16§).


Kaikki tuotteiden hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron (24%).


TUNIMOI pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.Tarrat

Kaikki tarrat valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarrat otetaan työjonoon vasta sitten, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Tarrat toimitetaan arkille tulostettuna, leikkaamattomina ja päällystämättöminä / laminoimattomina.

Huomioithan, että painovalmiiden tarrojen värisävyt eroavat tietokoneen tai muun päätelaitteen näytöltä näkyvistä tuotteiden värisävyistä. Verkkokaupassa tuotekuvien väärinkäyttöä estävät tuotekuvissa näkyvät ns. vesileimat eivät tulostu valmiisiin tarroihin.Tarrateipit ja maalausmaskit

Kaikki tarrateipit ja maalausmaskit valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarrateipit ja maalausmaskit otetaan työjonoon vasta sitten, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Tarrateipit ja maalausmaskit toimitetaan arkille leikattuina ja riipimättöminä.

Huomioithan, testata ennen käyttöä tarrateippien ja maalausmaskien soveltuvuuden käyttökohteeseen.Erikoistyöt

Erikoistyöt (kuten mm. omasta aineistosta valmistetut tarrat, erillisestä tilauksesta suunnitellut tarrat, logot, grafiikka tms., jne.) tilataan sähköpostitse ja maksetaan etukäteen (maksusuorituksen tulee näkyä tilillämme) ennen erikoistyön valmistamista. Erikoistyöt tehdään tuntiveloituksella tai erillisen tarjouksen mukaisesti.Pienet tilaukset

Pieniin alle 10€:n tilauksiin lisätään pientilauslisä, joka on 8€ (sis. ALV 24%).Toimituskulut

Tilaukseen lisätään toimituskulut.Maksusuorituksen viivästyminen

Maksun eräpäivä tilauksen tekemisestä on heti. Viivästyneestä maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista maksumuistutusmaksu 5 euroa.Ikäraja

Vain 18-vuotta täyttäneillä on oikeus tilata tuotteita verkkokaupastamme tai tilata erikoistöitä. Mikäli olet alaikäinen, pyydä vanhempaasi/huoltajaasi tekemään tilaus.Asiakkaan vastuu

Asiakas vastaa mittatilauksena valmistettaviin tuotteisiin ja tilaukseen antamiensa tietojen oikeellisuudesta (mm. mitat, tekstit, värivalinnat, nimi-, osoite- ja yhteystiedot jne.). Asiakas on velvollinen korjaamaan virheelliset tiedot viivytyksettä.


Asiakas vastaa siitä, että asiakkaalla itsellään on kaikki asiakkaan toimittamaan ainestoon tarvittavat tekijänoikeudet ja/tai lupa tekijänoikeuden haltijalta/haltijoilta tekijänoikeuslailla suojattuun aineistoon (mm. kuvat, grafiikat, fontit, jne.), jonka mukaan asiakas haluaa aineistostaan tarroja erikoistyönä valmistettavan.


TUNIMOI ei vastaa asiakkaan toimittamien aineistojen mahdollisista tekijänoikeusloukkauksista, vaan niistä vastaa aina täysimääräisesti asiakas itse.


Asiakas vastaa itse täysimääräisesti tarrojen lain mukaisesta käytöstä sekä mahdollisista väärinkäytöksistä aiheutuvista vahingoista ja seuraamuksista. TUNIMOI ei vastaa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka asiakas aiheuttaa tuotteen virheellisellä ja/tai lain vastaisella asennuksella ja/tai käytöllä.


Asiakas on tutustunut ennen tilauksen tekemistä huolellisesti Ohjeisiin.Tilausvahvistus

Tehtyäsi tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tarkista tilausvahvistuksesta tilauksesi tietojen oikeellisuus. Tuotteet valmistetaan ja toimitetaan tilausvahvistuksen mukaisesti. Mikäli havaitset tilausvahvistuksessa virheen, ota välittömästi yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluumme .Toimitusaika

Kaikki tarrat valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarrat siirtyvät työjonoon maksusuoritusten tultua näkyviin TUNIMOI:n tilille. Tarrat valmistetaan työjonosta järjestyksessä. Ruuhkasta riippuen tarrojen toimitusaika on arviolta 5-30 päivää tai pidempi.


Pyrimme kuitenkin aina valmistamaan tarrat niin pian kuin mahdollista, mutta emme valitettavasti pysty lupaamaan nopeampaa toimitusaikaa, koska toimitusaika riippuu jonossa olevien töiden määrästä.


TUNIMOI ei vastaa TUNIMOI:sta riippumattomista syistä johtuvista viivästyksistä toimituksissa.Toimitustapa ja toimituskulut

Yli 50€:n tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Tuotteet toimitetaan Postin kautta asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.


TUNIMOI ei vastaa Postin kadottamista tai rikkomista lähetyksistä.Palautukset ja reklamaatiot

Ota aina ensin yhteys ennen palautuksen tekemistä asiakaspalveluumme .


Huomioithan, että asiakkaan toiveiden mukaisesti valmistetuilla tuotteilla ei ole normaalia Kuluttajalainsäädännön mukaista palautusoikeutta (Kuluttajansuojalaki 6 luku (30.12.2013/1211, 16§).

Virheellisillä tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Virheelliset tuotteet tulee palauttaa täysin käyttämättöminä (esim. toimitettu tarra-arkki kokonaisuudessaan). Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Palautus tulee tehdä postitse yrityksen osoitteeseen.Maksutavat


Maksu tulee suorittaa tilauksen yhteydessä tilisiirtona TUNIMOI:n tilille käyttäen maksutiedoissa olevaa viitenumeroa. Muut maksutavat eivät ole käytössä.Voimassaolo


Nämä toimitusehdot astuvat voimaan 30.8.2023 ja ovat voimassa toistaiseksi.